"Epidemi" er ubønnhørlig, og vi bør fortsette å kjempe - hyll hver eneste Soly-arbeider på åstedet for Julong Copper Mine

Duft av kanel, gylden høst i oktober.I møte med runde etter runde med plutselige angrep av epidemien, for å sikre jevn tilkobling av ulike arbeid i den spesielle perioden, er de ansatte i Soly Company samlet, stabile og ryddige, og de er forpliktet til å kjempe på fronten linje av scenen til Tibet Julong.

I juni i år ankom Wang Lianshuai, Zhang Shiwei og andre til bestemmelsesstedet, det høyeste gruveområdet som ligger på verdens tak i en høyde av 4700 meter - Zijin Julong-gruveområdet i Tibet.

Hensikten med denne turen er å installere og feilsøke nye terminaler, slik at gruven kan nå intelligent, høyytende og effektiv gruvedrift så raskt som mulig.For å sikre høy kvalitet og effektiv gjennomføring av arbeidet er deres daglige tid full av arbeid.Klokken 08.00 ankom de gruveområdet og begynte å jobbe.De kom ikke tilbake til hotellet før rundt klokken 23.00, samt på lørdager, søndager og helligdager, for å løse behovene til eieren så raskt som mulig.

wps_doc_1

I begynnelsen av august spredte en plutselig epidemi seg over Tibet, noe som gjorde det vanskeligere å fremme den allerede presserende byggetiden.De må ikke bare møte det tøffe miljøet, det harde klimaet og det fysiske ubehaget på platået, men må også løse ulempene som skyldes mangel på materialer i livet.

wps_doc_2

I følge den epidemiforebyggende politikken fikk ikke gruveselskapet gå inn i gruven.De forrige hotellene nektet å bli på grunn av politikken, og hotellene rundt var nesten fulle.Etter flere vendinger fant de et hotell for å løse problemet med mat og overnatting.

wps_doc_3

Etter at problemet var løst, fortsatte de å kommunisere aktivt med gruven i mange ganger, og forsøkte å gå til gruven så snart som mulig og fortsette å fremme prosjektets fremdrift.Etter hvert som epidemien i Tibet gradvis har forverret seg, har imidlertid den lokale situasjonen nådd et punkt hvor hoteller ikke kan komme seg ut, men de har ikke gitt opp.For å sikre en smidig utvikling av arbeidet gikk de i gang med å utarbeide relevante planer og materiell for oppfølgingsarbeidet på hotellene, og for å gjøre eierne i stand til å oppnå intelligent, høyavkastende og effektiv produksjon og gruvedrift snarest. som mulig, de er pliktoppfyllende og jobber hardt. De kjempet alltid i frontlinjen med høy arbeidsentusiasme og en seriøs og ansvarlig holdning, og sa: "Epidemien kan ikke stoppe vår vilje til å ta igjen prosjektet. Epidemiens situasjon er en test, men også en mulighet. På hotellet skal vi også gjøre vårt eget arbeid godt og legge til rette for det etterfølgende arbeidet, slik at eierne ikke har noen bekymringer."

wps_doc_4
wps_doc_5

Som teknisk ingeniør glemmer de aldri sin opprinnelige intensjon, går videre og demonstrerer fullt ut troen på at "mangel på oksygen er mens den ikke mangler ånd, og høyere høyde med høyere standard".Tiden går og oppfinnsomheten går videre.Utøv det opprinnelige oppdraget med hardt arbeid og vis lojalitet og ansvar i vanlige stillinger.


Innleggstid: 15. november 2022